Internationella Engelska Skolan

Skärholmen

Internationella Engelska Skolan Skärholmen erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

Nyheter | 2022 januari 07

Välkommen tillbaka till skolan!

Vi hoppas att det här året, 2022 blir ett spännande och hälsosamt år för alla.

Images

Dr Margret Benedikz

Kära föräldrar och vårdnadshavare,

Gott nytt år önskar vi er och era familjer! Jag hoppas ni har haft det bra under jullovet och att era barn är redo att börja skolan. Vi hoppas att det här året, 2022 blir ett spännande och hälsosamt år för alla.

Under den sista veckan av höstterminen arrangerade vi många inspirerande och roliga aktiviteter för eleverna och det blev en positiv avslutning på terminen. Alla olika utflykter som vi gjorde med våra elever blev stor succé. Personalen var stolta att representera skolan eftersom utflykterna var inte bara roliga och lärorika utan eleverna skötte sig också bra.

Vi ser fram emot en positiv start på vårterminen. Skolledningen kommer fortsätta hälsa/välkomna eleverna när de kommer till skolan. Det kommer utan tvekan ta några dagar för eleverna att vänja sig med att vara tillbaka i skolan och alla rutiner. Ni kan hjälpa dem genom att se till att de får 8 timmars sömn så de är utvilade och är redo för dagen. Det är även viktigt att minska antal timmar de spenderar framför dator / mobil skärmar, då studier har visat att det kan påverka deras presteringar.

Riktlinjerna för covid uppdateras regelbundet och just nu ökar Sveriges Omicron fall dagligen. Det är väldigt viktigt att vi alla följer myndigheternas rekommendationer. Elever som har några som helst symtom ska inte vara i skolan, det är viktigt att ni respekterar det. Kontakta 1177 eller din läkare om du har några funderingar.

I dagsläget kommer skolan fortsätta som vanligt. Vi kommer att hålla er informerade om eventuella ändringar eller rekommendationer vi får från myndigheterna.

Skolan börjar måndag den 10 januari kl 09:00 enligt schemat. Vi ser fram emot att se alla tillbaka till skolan


Med Vänliga hälsningar,
Dr Benedikz
Rektor