Internationella Engelska Skolan

Sundbyberg

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Välkommen till IES Sundbyberg

Vi skapar höga förväntningar och ambitioner för framtida generationer. Lär mer om vår skola och hur vi varje dag lever upp till IES löften till familjerna.

ÅRSKURSER: 4-9

SKOLAN GRUNDADES: 2018

ANTAL ELEVER: 775

ELEVER PER LÄRARE/STÖDPERSONAL: 9,9

Vi skapar höga förväntningar för framtida generationer 

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg är en tvåspråkig skola för elever i årskurs 4-9.

Vår skola erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära och vi är fast beslutna att hjälpa varje barn att nå sin fulla potential.

Vi undervisar enligt svensk läroplan och upp till hälften av all undervisning sker på engelska av behöriga lärare från engelsktalande länder som Kanada, USA och Storbritannien.  

Läs mer om vår skola

Viktiga datum

6 jun 2024

Nationaldagen

7 jun 2024

Klämdag

13 jun 2024

Skolavslutning
Image

JOHANNA BOHLIN

Rektor

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Hej!

Mitt namn är Johanna Bohlin och är skolans nya rektor sedan vårterminen 2024. Efter att ha arbetat inom organisationen i 15 år har jag sett hur vi verkligen kan få varje elev att lyckas utifrån sina förutsättningar genom att ha höga akademiska förväntningar, dagligen sträva efter en trygg och lugn skolmiljö samt lära våra elever att behärska det engelska språket.

Principal's Welcome

Nyheter

Vad händer i vår skola?

Föregående

"Every student is everyone's student."

IES Sundbyberg Mantras

"I like the Junior Club because everyday we do a lot of activities and I always have fun with my friends!"

Eric Year 5

"What you do today can improve all of your tomorrows."

IES Sundbyberg Mantras

"I like the school's clubs because I meet new friends."

Elsa Year 4

"Small actions everyday lead to big results. "

IES Sundbyberg Mantras

Nästa

VANLIGA FRÅGOR

Hitta svaren på dina frågor

Du ansöker genom att följa dessa tre steg:

  1. Klicka på anslut dig till Kön.
  2. Välj den skola som du vill ansöka till (varje skola har sin egen kö). Du kan ställa ditt barn i kö från och med 1 februari året efter de är födda.
  3. Fyll i formuläret med personuppgifter och kontaktinformation så att vi kan hålla kontakten med dig och låta dig veta om en plats blir tillgänglig.

Vi förstår att att du vill få besked om ditt barn har fått plats så snabbt som möjligt, men det är svårt att ge ett precist svar innan skolan har avslutat antagningsprocessen. Vi erbjuder platser baserat på det datum då eleven anslutit sig till kön, men vi tar också hänsyn till syskonförtur.

De flesta av våra skolor påbörjar antagningen i början av hösten året innan.  . Antagningsprocessen tar olika lång tid beroende på hur snabbt vi får svar från  de familjer som blivit erbjudna en plats.

Eftersom IES skolor finansieras via skolpengen kan vi enbart erbjuda plats till elever som är bosatta i Sverige. Du kan ansöka till oss om ditt barn har svenskt personnummer, även om ni inte flyttat tillbaka till Sverige ännu. Om ditt barn ännu inte har ett personnummer men ska flytta till Sverige och vill ansöka om plats, så ber vi dig kontakta den aktuella skolan för råd.

Kontaktinformation

Hör av dig om du har frågor

Om du vill ha mer information om oss än vad som finns på denna webbplats, vänligen maila eller ring oss.

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg

Rissneleden 136 A och B 0

17457 Sundbyberg

Telefon: +46 76-891 40 61

08:00-16:00