INTERNATIONALLA ENGELSKA SKOLAN

Hässleholm

Internationella Engelska Skolan Hässleholm är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 november 24

Kockduellen med 9:orna

Vår skola deltar i matlagningstävlingen Kockduellen. Vi har nu utsett paret som kommer att representera oss i stadsfinalen.

Images

Moltas och Majken

Vår skola deltar i kockduellen, en matlagningstävling arrangerad av världensjobb där högstadieelever får chansen att planera och laga egna rätter i par. Kockduellen sker i fyra omgångar:

- skoltävling

- stadsfinal

- kval till riksfinal

- riksfinal

Förra veckan påbörjade vi skoltävlingen för att utse vilken grupp som kommer att få representera vår skola i stadsfinalen. Alla våra nior deltog i skoltävligen och av alla grupper gick 6 stycken vidare. De här grupperna möttes igår i en duell-off!

I vårt duell-off fick endast ett lag komma vidare. Tack vare det organiserade lagarbetet, den smakrika rätten och den fina presentationen, lyckades Moltas och Majken förtrolla juryn med sina gnocchi. De kommer alltså få representera IES Hässleholm i stadsfinalen!

Grattis!