INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Gävle

Internationella Engelska Skolan i Gävle erbjuder en trygg och ordnad skolmiljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 3 till 9.

ANSÖK

Nyheter | 2024 maj 30

GD/Gif Olympiaden

Föräldrar, förbered er på en helg full av energi och glädje när Internationella Engelska Skolan ställer upp med tre lag i årets GD/Gif-olympiad! Denna klassiska tävling, som startade 1979, har vuxit till en färgsprakande fest på Gunder Hägg Stadion, där barn från hela Gävle med omnejd samlas för att tävla, ha kul och stärka gemenskapen. Under dessa dagar förvandlas stadion till en arena fylld med skratt, hejarop och spännande tävlingsmoment, där varje klass marscherar in med fantasifulla kläder och skyltar för att tävla om fina priser.

Images

GD/Gif Olympiaden

Genom att delta i GD/GIF-olympiaden får våra barn inte bara möjlighet att visa upp sina idrottsliga talanger, utan också att skapa oförglömliga minnen tillsammans med sina vänner och familjer. Vi uppmuntrar alla föräldrar att komma och heja på våra unga atleter och vara en del av denna festliga tradition. Låt oss tillsammans göra årets olympiad till en succé för Internationella Engelska Skolan – en helg fylld av glädje, samhörighet och sportig anda!