Internationella Engelska Skolan

Nacka

Internationella Engelska Skolan i Nacka erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever kan lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Mat

En god, näringsrik och hälsosam lunch är en viktig förutsättning för att eleverna ska få en bra och produktiv skoldag.

Images

Vi satsar på skolmaten i vår skola och har vårt eget kök, med egna kockar. De erbjuder fantastisk mat, lagad från grunden, varje dag. Flera gånger i veckan bakar de sitt eget surdegsbröd, och vi erbjuder alltid flera maträtter, däribland minst ett vegetariskt alternativ. Det finns också alltid ett stort salladsbord, flera sorters knäckebröd, mjölk och frukt.

Grundaren av Internationella Engelska Skolan, Ms Barbara Bergström, har under många år  understrukit betydelsen av näringsriktig kost för att skapa en god inlärningsmiljö.  

Vi kan självklart tillgodose anpassningar utifrån allergiska behov, eller andra medicinska skäl. Om specialdiet krävs, lämnas en matlista samt ett intyg från läkare eller dietist till skolsköterskan. Vårdnadshavarna är ansvariga för att säkerställa att skolan alltid har aktuell information om behov av specialdiet.   

Skollunchen serveras naturligtvis kostnadsfritt.

Alla elever äter i matsalen med sin klass och sina lärare. 

Vi har en strikt policy mot nötter i skolan.