Internationella Engelska Skolan

Täby

Internationella Engelska Skolan Täby erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 februari 14

Nyfiken på IES Täby? Kom på rundvandring!

Just nu har vi ett fåtal platser över i årskurs 7 och 8, därför vill vi bjuda in intresserade vårdnadshavare och elever på en rundvandring i vårt högstadium på Nytorpsvägen 7 i Täby den 22 februari kl 15.20-16.00.

Images

Vi samlas vid receptionen kl 15.20, sedan delas ni upp i mindre grupper som kommer att guidas runt av vår personal. Rektor Anthony Adames kommer att finnas på plats för att svara på frågor. Om du redan nu vill ansöka om plats på skolan så kan du göra det här.

Internationella Engelska Skolan är en svensk skola med en internationell profil, det innebär att upp till hälften av undervisningen sker på engelska. Vi tror att barn som behärskar både engelska och svenska på en hög nivå i tidig ålder har stor nytta av det senare i livet eftersom att engelska är ett världsspråk.

Förutom att behärska engelska vill vi också att ditt barn ska få chansen att uppnå sin fulla potential. Vi är övertygade om att alla barn kan lyckas, oavsett bakgrund. Därför stöttar och utmanar vi varje elev i en lugn och trygg miljö. En trivsam skola med tydliga strukturer och förväntningar är också något vi tror är en förutsättning för att lära sig. Därför skapar vi en trygg och stimulerande skolgång med ömsesidig respekt, samtidigt som vi engagerar oss i våra elever och förbereder dem för världen. 

Om du har frågor, vänligen kontakta oss på info.taby@engelska.se

Läs mer om oss här på hemsidan och följ oss på instagram: ies.taby