INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Södertälje

Internationella Engelska Skolan Södertälje är en tvåspråkig F-9 skola med en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära sig.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Fritids och Junior Club

Vi erbjuder fritids till elever i årskurs F till 3 och Junior Club till elever i årskurs 4 till 6.

Fritids

För våra elever i årskurs F till 3 erbjuder vi fritids på morgonen och efter skolans slut.

Öppettider: 06.30-18.30

Kontaktinformation
Telefon Fritids: 0721677450 eller 0721677433
Email fritids: fritids.sodertalje@engelska.se 

Om ni är intresserade av fritids kan ni få en ansökningsblankett från SchoolSoft, fritids, ert barns mentor eller from reception. OBS! Handläggningstiden är vanligtvis 2 veckor och anmälan måste därför inkomma senast 2 veckor innan önskat startdatum. Vi tar samma avgift som Södertälje kommun.

Vårt fritids är ett tvåspråkigt pedagogiskt centrum som arbetar tätt samman med skolans övriga avdelningar. 

Fritids är ett tryggt och roligt ställe för våra elever där de kan tillbringa tid både före och efter skolan. Personalen ordnar aktiviteter och olika projekt med eleverna där de får gott om tillfälle att leka, spela spel och lära känna nya vänner från andra klasser. Programmet är roligt, stimulerande och skapat för att uppmuntra barns nyfikenhet och vilja att lära.

På Fritids tillämpar vi samma slags regler och rutiner som i övrigt på skolan men vi är noga med att fritids är något där eleverna kan vara lite mera avslappnade och där elever ska kunna känna sig kreativa. 

Varje vecka anordnas pedagogiska lekar, spel och styrda aktiviteter där eleverna får välja om de vill delta eller ej, och det finns alltid flera olika alternativ att välja på. All vår fritidspersonal är utbildad för att säkerställa att eleverna på fritids får en meningsfull tid på fritids och där de kan känna trygghet.

 

Junior Club

För våra elever i årskurs 4 till 6 (slutar senast vårterminen det år då barnet fyller 13 år) erbjuder vi Junior Club efter skolans slut

Öppettider: 14.00-17.30
Junior Club är öppen måndag-fredag efter skoldagens slut fram till 17.00. Under skollov är Junior Club öppen 08.30-17.30.

Kontaktinformation
Telefon Junior Club: 0732307762 eller 0709706826
Email Junior Club: fritids.sodertalje@engelska.se 

Om ni är intresserade av Junior Club kan ni få en ansökningsblankett från SchoolSoft, Junior Club, ert barns mentor eller from reception. OBS! Handläggningstiden är vanligtvis 2 veckor och anmälan måste därför inkomma senast 2 veckor innan önskat startdatum. Vi tar samma avgift som Södertälje kommun.

Junior Club erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att stimulera barnen och samtidigt ge dem en möjlighet att umgås och skaffa vänner från andra klasser. 

På Junior Club erbjuds samma slags aktiviteter som på fritids där barnen varje vecka kan välja att vara med på minst en styrd aktivitet eller fri lek. Vi uppmuntrar till kreativitet och erbjuder även läxhjälp.