Internationella Engelska Skolan

Upplands Väsby

Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Skolklubb

CHECK AND MATE

Schack i skolan erbjuder lärare och fritidspersonal ett pedagogiskt verktyg som utvecklar barn både socialt och intellektuellt.

Schack är spelet där ALLA kan delta
Det tränar koncentrationsförmågan och är en spännande ingång i matematiken
Enkelt att organisera i klassrummet
Är i nästan alla fall helt GRATIS

Schacklektioner och schackspel hålls i skolbiblioteket.

Kontakt
miran.dadiar.vasby@engelska.se

IES Upplands Väsby och BSK

IES Upplands Väsby och BSK har startat ett samarbete för att göra barn i kommunen mer aktivaPandemin har drabbat barnens hälsa hårt då föreningslivet har fått lägga ner. Eleverna i åldrarna 13 - 19 har också drabbats hårt av detta då deras undervisning har varit digital under en stor del av 2020 och början av 2021. För dessa elever har det blivit väldigt stillasittande även kost och sömn har varit ett stort problem.

För att tillsammans göra något kring barns hälsa inom Upplands Väsby kommer Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby och BSK att starta ett samarbete. Vi kommer att börja med att ha en "Fotbollsklubb" en dag i veckan på skolan mellan 3.30 - 4.30 för elever i åldrarna 10 - 14 år. Herr Ampofo kommer att hålla fotbollsklubben i våra fotbollsburar. Herr Ampofo är en respekterad figur i BSK och många av våra elever har antingen blivit coachade av honom eller har sett honom träna. Han studerar för närvarande för att få sin UEFA B-tränarlicens och han brinner för att ge kvalitetsträning till sina spelare.

Vi ser fram emot att arbeta med BSK i framtiden och få klubben att känna sig välkomna till vår skola när de i framtiden börjar använda våra lokaler för sina egna lag.

Kontakt
eric.ampofo.vasby@engelska.se

Mobil 0708432265