Internationella Engelska Skolan

Täby

Internationella Engelska Skolan Täby erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 maj 24

Stor skolfotbollsturnering på Kärrtorps IP

Fler än 350 elever fanns på plats i det soliga vädret på Kärrtorps IP utanför Stockholm under torsdagen när Internationella Engelska Skolans fotbollsturnering avgjordes.

Images

– Det är elfte gången vi genomför turneringen och det är härligt att se sådan spelglädje hos eleverna, säger arrangören Tony Fenton som i vanliga fall är idrottslärare på IES Täby.

Sammanlagt 15 olika IES-skolor var representerade, däribland elever från Stockholmsområdet, Örebro, Eskilstuna och Gävle. I turneringen spelade elever från årskurs 6 och varje skola representerades av ett kill-lag och ett tjejlag. Under dagen spelades över 100 matcher på Kärrtorps IP utanför Stockholm.

– Vi på IES har mycket höga kvalitetsambitioner, men vi har också höga ambitioner i att eleverna ska ha en bra och lugn studiemiljö och denna turnering är såklart en del av det, säger arrangören Tony Fenton.

Vinnarna blev IES Täby, i både pojk- och flickklassen.

 

Resultat:

Pojkar

  1. IES Täby
  2. IES Järfälla
  3. IES Årsta

Flickor

  1. IES Täby
  2. IES Enskede
  3. IES Nacka