INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Gävle

Internationella Engelska Skolan i Gävle erbjuder en trygg och ordnad skolmiljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 3 till 9.

ANSÖK

Nyheter | 2023 oktober 04

Öppet Hus

Bästa föräldrar och vårdnadshavare
Det är med glädje vi bjuder in er till våra Öppet Hus-dagar denna termin. På IESG strävar vi efter att erbjuda en strukturerad och bildande miljö som främjar ditt barns holistiska utveckling med fokus på det engelska språket.

Images

Under evenemanget får ni möjlighet att besöka våra lokaler, utforska våra mångsidiga klassrum, träffa vår engagerade personal, och prata med nuvarande elever. Vi tror att det bästa sättet att förstå den värme och den gynnsamma inlärningsmiljö vi erbjuder är att uppleva den på egen hand.

Vidare kommer ni att få inblick i vårt målmedvetna och omsorgsfulla arbete med läroplanen som inte enbart fokuserar på att ingjuta gedigna akademiska kunskaper utan även på att utveckla viktiga livskunskaper.

Våra kvalificerade lärare kommer att finnas på plats för att svara på frågor och dela med sig av sina personliga upplevelser av vår unika inställning till utbildning.

Vi ber er vänligen att anmäla att ni kommer att delta genom att fylla i detta formulär.

Om ni inte har möjlighet att delta på det angivna datumet tveka inte att kontakta oss, så ordnar vi gärna ett möte på en tid som passar dig.

Vi ser fram emot att välkomna er på Öppet Hus och dela med oss av IESG-gemenskapens livfulla anda och orubbliga engagemang. Tillsammans kan vi skapa en utbildningsresa som låter era barn blomstra och nå sin fulla potential. Nedan finner ni information om våra Öppet Hus evenemang.

Öppet Hus Junior (årskurs 3-6):

Öppet Hus Senior (årskurs 7-9):

Under evenemangen kommer ni ha möjlighet att få veta mer om vår värdegrund, kursplaner, byggnaden, fritidsaktiviteter och mycket mer. Det är ett utmärkt tillfälle att få svar på frågor och träffa några av våra engagerade medarbetare.

Vi ser fram emot att träffa er,

IESG:s ledningsgrupp