Internationella Engelska Skolan

Växjö

Internationella Engelska Skolan Växjö är en tvåspråkig skola som erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära.

Ansök Digital rundtur

Våra moderna idrottsfaciliteter

Våra moderna idrottsfaciliteter

Idrott och hälsa spelar en avgörande roll i elevers utveckling genom att främja fysisk hälsa, mental välbefinnande och främjande av viktiga livsfärdigheter. På IES Växjö är vi fullt medvetna om betydelsen av idrott och hälsa för en väl avrundad utbildning och är stolta över att kunna presentera våra toppmoderna faciliteter som är utformade för att stödja och förbättra elevernas lärande.

Låt oss uppleva de moderna idrottsfaciliteterna på IES Växjö genom bilderna nedan.
Från vår renoverade inomhusgymnastiksal till välskötta utomhusplaner, erbjuder våra moderna faciliteter en optimal miljö för fysisk aktivitet. Anslut er till oss för att låsa upp er fulla potential i en stöttande och aktiv miljö.

Inomhus

Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images

Utomhus

Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images

Möt vår idrottslärare

Image

Oskar Sjömalm

Physical Education Teacher

''Jag anser att betydelsen av ämnet Idrott och hälsa i dagens skola sträcker sig längre än kunskapskrav och mål. I vårt allt mer stillasittande samhälle är det otroligt viktigt att vi varje vecka ger våra elever möjligheten att träna och röra på sig. För mig är det också viktigt att våra elever får möjligheten att prova på och upptäcka en mängd olika aktiviteter, vilket jag hoppas kommer leda till att de fortsätter att träna och bibehåller en god hälsa resten av livet.''