INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Linköping

Internationella Engelska Skolan i Linköping är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9. Skolan finns i centrala Linköping och omges av vacker, naturlig miljö.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Afternoon Club

För våra elever i årskurs 4 och 5 erbjuder vi Afternoon Club efter skolan i slutet av dagen.

Afternoon Club erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att aktivt engagera eleverna samtidigt som de ger möjlighet att umgås med elever från andra klasser.

Elever som deltar i Afternoon Club kan välja mellan en rad aktiviteter som sportturneringar och lek i gymnastikhallen, konst och hantverk, musik och dans, bakning, brädspel och olika andra organiserade aktiviteter som har schemalagts för varje vecka.

Afternoon Club har hittills uppskattats av våra yngre elever, som hävdar att det gör det ännu roligare att komma till skolan. Personalen på Afternoon Club strävar efter att göra lärande till en rolig aktivitet men ändå hjälpa eleverna att upprätthålla studier.

Öppettider:14:50-17:00

Kontaktinformation: 013 560 30 90

Hur du anmäler ditt barn: Kontakta mentor för anmälan.

 

Vårt fritids är ett tvåspråkigt pedagogiskt centrum som arbetar tätt samman med skolans övriga avdelningar. 

Fritids är ett tryggt och roligt ställe för våra elever där de kan tillbringa tid både före och efter skolan. Personalen ordnar aktiviteter och utflykter och eleverna får gott om tillfälle att leka, spela spel och  lära känna nya vänner från andra klasser. Programmet är roligt, stimulerande och skapat för att uppmuntra barns nyfikenhet och vilja att lära.