Internationella Engelska Skolan

Solna

Internationella Engelska Skolan Solna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Ett välkommnande från rektorn

IES Solna gemenskap

Som rektor på Internationella Engelska Skolan i Solna är jag både stolt och förväntansfull över att leda vår skola medan vi navigerar oss genom de grundande månaderna och åren tillsammans. Vi öppnade skolan i augusti 2021 och våra mycket skickliga, dedikerade och engagerade personal arbetar tillsammans för att fullständigt omfamna vår ethos. Vårt mål är att etablera och fostra en trygg och lugn miljö där hög kvalitet, tvåspråkighet och inlärning kan frodas. Vårt mål är att försäkra familjer som väljer att skicka deras barn till IES Solna att de har högkvalitativ inlärning och tillgång till bästa möjliga tvåspråkiga utbildningen som är möjlig.

För att förstärka den holistiska skolerfarenheten är eleverna med i skolklubbar, får ytterligare skolstöd samt njuter av att delta i aktiviteter som del av vårt hussystem. Vårt skolcampus erbjuder utmärkta anläggningar med ett stort bibliotek, fullt utrustade konstrum, idrottshallar, klassrum, fritidsverksamhet och en stor, färgglad matsal. Vi har starka samband med föräldrar och vårdnadshavare samt har vi etablerat en stödjande och proaktiv föräldraförening.

Jag vill dela med mig av ett stort välkomnande till er alla

Suzanne Gavin
Rektor, IES Solna