Internationella Engelska Skolan

Solna

Internationella Engelska Skolan Solna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 maj 16

IES Solna öppethus

Nästa års elever besöker öppet hus på fritids

Images

På onsdagseftermiddagen välkomnade IES Solna nästa års fyror till ett öppet hus på fritids fyllt med roliga aktiviteter, skratt och ett varmt välkomnande av nuvarande fritidsdeltagare. De svarade på frågor och guidade nya elever och föräldrar på ett föredömligt sätt.

Årskurs fyra som är på ingång fick möjlighet att delta direkt i alla roliga aktiviteter som Fritids har att erbjuda. Nya vänskapsband knöts samtidigt som de spelade biljard, ritade och utforskade lokalerna. Här fanns det också möjligheter för föräldrarna att mingla med fritidspersonalen och ställa frågor om vad de kan förvänta sig i augusti.

Vårt öppna hus blev en fantastisk eftermiddag fyllt med skoj, nya vänner och glad stämning! Vi är så imponerade av våra nuvarande fritidselever som bidrog till att välkomna de nya eleverna. De gjorde oss på IES Solna och fritids så stolta! Vi kan inte bärga oss att få välkomna våra nya fyror för att upptäcka vilka äventyr som väntar!