Internationella Engelska Skolan

Sigtuna

Internationella Engelska Skolan Sigtuna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från åk F-9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 november 23

PRAO 2022 - VI MENER BUSINESS!

Med ljus och lykta lyckades vi - efter 6 veckor, att hitta en praktikplats för 63 stycken årskurs 8-elever! Och vilket underbart uppslag.

Images

PRAO poster used on our Socal Media Platforms

Det kan inte finnas ett Sigtuna-matställe vi lämnat orörda och till och med dubbla platser för några lyckliga! 

Det visade sig vara väldigt bra att undvika vissa veckor och fördelaktigt att dela upp veckorna med höstlovet. Vi klarade oss trots allt bra med vädret - milt och ganska torrt. 

Ingen arbetade utomhus förutom de i stallet, armén, eller som de som flyttade material mellan kontor/mässor och periodvis även i dagis/skolor (antar att den lokala ishallen räknas som utomhus - "Har du något kallare?!"). 

Feedbacken var mycket positiv från alla håll och referenserna en fröjd att läsa; Hörnstenen i ett CV/jobb för livskunskap. En mängd möjligheter har öppnats för utbildningsövergripande entreprenörs-/nätverks-/sommarjobb. Stort tack o bra jobbat!!

”Hen har skött sig exemplariskt och har överträffat våra förväntningar. Alltid punktlig, framåt och lär sig snabbt. Även gäster har lovordat hen. En Genuin, fin person som absolut är välkommen tillbaka att jobba med oss! Så TACK för lånet!”