Internationella Engelska Skolan

Sigtuna

Internationella Engelska Skolan Sigtuna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från åk F-9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 november 23

PRAO 2022 - VI MENER BUSINESS!

Med krok eller skurk lyckades vi - 6 veckor för att hitta en praktikplats för 63 årskurs 8-elever! Och vilket underbart uppslag.

Images

PRAO poster used on our Socal Media Platforms

 Det kan inte finnas ett Sigtuna-matställe vi lämnat orörda och 2 jobb med jämförande analys för några lyckliga! Goda råd att undvika vissa veckor och fördelaktigt att dela upp veckorna med höstens halvsemester. Vi drev lyckan med vädret och mörkret men klarade oss - milt och ganska torrt. Ingen hade ett utomstående jobb förutom stallet, armén, flyttar mellan kontor/mässor och periodvis i dagis/skolor (och jag antar att den lokala ishallen räknas som utomhus - "Har du något kallare?!"). "Det finns alltid en" men feedbacken var mycket positiv från alla håll och referenser till en fröjd att läsa; hörnstenen i ett CV/jobb för livskunskap. Försörjning har gjorts för en mängd möjligheter till utbildningsövergripande/entreprenörs-/nätverks-/sommarjobb. Stort tack o bra jobbat!!

”Hen har skött sig exemplariskt och har överträffat våra förväntningar. Alltid punklig, framåt och lär sig snabbt. Även gästar har lovordat hen. Genuin, finn hen som absolut är välkommen tillbaka och jobba med oss! Så TACK för lånet!”

Jessica, Kellie, Matthew, Eli, Malek, Harald, Clay; Robyn, Linn och Michael i kulisserna och William