Internationella Engelska Skolan

Sigtuna

Internationella Engelska Skolan Sigtuna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från åk F-9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2023 augusti 18

IES Sigtuna välkomnar ny biträdande rektor, Mr Clement.

Embracing Excellence: IES Sigtuna välkomnar ny biträdande rektor, Mr. Clement.

Images

Mr. Paul Clement

Vi är glada att presentera och varmt välkomna Mr. Clement som vår nya Biträdande Rektor på IES Sigtuna. Med en passion för utbildning och en gedigen erfarenhet kommer Mr. Clement att göra en positiv påverkan på vår skolgemenskap.

Med ursprung från Ontario, Kanada, har Mr. Clements utbildningsresa varit riktigt inspirerande. Efter att ha växt upp och avslutat sina studier utomlands, bidrar han med en unik blandning av internationella perspektiv till vår skola. Hans hängivenhet till utbildning ledde honom på en transformerande resa som till slut tog honom till Sverige år 2013.

Vid ankomsten till Sverige anslöt sig Mr. Clement till teamet på IES Hässelby som matematiklärare. Genom åren har han visat sin mångsidighet och ledarskapsförmåga genom att ta på sig roller som lärare, årskursansvarig, ämnesansvarig, beteendekoordinator, junior skolkoordinator och biträdande rektor. Hans omfattande erfarenhet gör honom till en värdefull tillgång i vår skolledning.

Mr. Clements engagemang för att främja en livfull lärmiljö, tillsammans med hans varierande roller och internationella bakgrund, gör honom till en ideell medlem på IES Sigtuna. Hans entusiasm för utbildning och hängivenhet till elevernas framgång är kvaliteter som vi ser fram emot att omfamna.

Låt oss ge ett varmt välkomnande till Mr. Clement som vår Biträdande Rektor, när vi ger oss ut på ett nytt kapitel av tillväxt och utveckling tillsammans. Vi ser fram emot den positiva påverkan han utan tvekan kommer att ha på våra elever, personal och skolan som helhet.