INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Österåker

Internationella Engelska Skolan Österåker är en tvåspråkig skola som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital Rundtur

Nyheter | 2024 juni 07

Vem är Valeria Werner?

Det har blivit dags att lära känna lärare och övrig personal som kommer att möta eleverna på IES Österåker i höst! Näst på tur är SO och svenska-läraren Valeria Werner.

Images

Mitt namn är Ms.Werner och jag kommer att undervisa i SO och Svenska i årskurs 4 när skolan startar i höst. Jag är uppväxt i Åkersberga men bor sedan ett par år tillbaka i Vara som ligger nära Göteborg. Innan IES Österåker har jag arbetat på både IES Täby och IES Göteborg. Jag är gift och tillsammans med min man har vi två underbara barn som numera har flyttat hemifrån för studier och jobb. Den äldsta bor i Åre och den yngsta i Göteborg. Båda är fd IES elever! 

På min fritid tycker jag om att umgås med familj och vänner. Att läsa och se på film är också ett stort intresse. Just nu läser jag många böcker som på olika sätt är kopplade till antiken eller om tidsresor. En favoritfilm är "Loganś run" som är en klassisk dystopisk sci-fi från 1976. 

Som lärare tror jag att det är viktigt att skapa bra relationer och vara en trygg vuxen i klassrummet. Detta tillsammans med varierande och kreativa lektioner skapar de bästa förutsättningarna för våra elever att lyckas i skolan.