Internationella Engelska Skolan

Nacka

Internationella Engelska Skolan i Nacka erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever kan lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Om vår skola

Bibliotek

Läsning är en av de allra viktigaste faktorerna för framgångsrika studier, och vi uppmuntrar våra elever att läsa så mycket som möjligt. I mellanstadiet har alla elever bänkböcker på både engelska och svenska, och de flesta lektioner i dessa ämnen inleds med en stunds läsning.

Därför har vi ett bemannat bibliotek, med en heltidsanställd skolbibliotekarie som kan hjälpa eleverna att hitta bra böcker som passar för just deras nivå. Vi har en modern och aktuell samling böcker, med både klassiker och bestsellers.

Vårt bibliotek är en välkomnande och lugn plats dit eleverna kan komma för att läsa, studera eller göra sina läxor.

Länk till bibliotekets webbkatalog.

Images

Plats: Plan 8

Öppettider: Hela dagen med undantag för lunch, ca 12.15-13.00

Kontakt: Ms. Skoogh, bibliotekarie

Vårt bibliotek är en välkomnande och lugn plats dit eleverna kan komma för att läsa, studera eller göra sina läxor. 

Vi har ett stort utbud av böcker och information som vi regelbundet uppdaterar, liksom datorer som eleverna kan använda sig av i akademiskt syfte. 

Vår bibliotekarie finns tillgänglig för att hjälpa eleverna att finna det material de söker, besvara frågor, uppdatera biblioteket och, naturligtvis, låna ut böcker. 

Om du vill föreslå en bok som skulle kunna bli ett bra tillskott till vår samling är det bara att kontakta bibliotekarien.