Internationella Engelska Skolan

Lund

Internationella Engelska Skolan Lund erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9. Skolan ligger i vackra S:t Lars parken.

ANSÖK

OM VÅR SKOLA

Skollunch

En näringsrik och hälsosam lunch är en viktig förutsättning för att eleverna ska få en bra och produktiv skoldag

Images

Grundaren av Internationella Engelska Skolan, Ms Barbara Bergström, har under många år  understrukit betydelsen av näringsriktig kost för att skapa en god inlärningsmiljö.  

På första våningen finns vår största matsal, där mer än 100 ätande elever får plats. På femte våningen finns också en matsal, där det finns plats till ca 60 personer. Här serveras lunch varje dag till alla elever och all personal.

Maten lagas i huset, och det finns varje dag en huvudrätt, ett vegerariskt alternativ, dagens soppa, bröd och en salladsbar.

Vi har inga problem med att tillaga specialkost anpassad för allergier eller pga en sjukdom. Om det finns behov för specialkost behövs ett läkarintyg. Vårdnadshavare är ansvariga för att skolan alltid har uppdaterad information om vilka behov det finns för en special kost.

Skollunchen är självklart kostnadsfri.

Personalen som lagar och serverar maten kommer från SveaCater.