Internationella Engelska Skolan

Lund

Internationella Engelska Skolan Lund erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9. Skolan ligger i vackra S:t Lars parken.

ANSÖK

Nyheter | 2023 mars 28

Antagningsworkshop

Den 22 mars hade vi nöjet att välkomna 60 elever och deras föräldrar under en antagningsworkshop för årskurs 4. Dessa elever är de som står först i vår kö och har sagt ja till erbjudandet om att gå i vår skola till hösten.

Images

Registreringsbord

Deltagarna välkomnades av rektorn, Mr Olsson, och senare togs de blivande eleverna till klassrum för att få en känsla för skolan och även för att göra några placeringstest. Herr Olsson, biträdande rektor för årskurserna 4-6, Mr Szwarcwald, och ordföranden för PTA (Parent Teacher Association), Henrik Norinder, fortsatte att prata med föräldrarna om skollivet på Internationella Engelska Skolan och besvarade deras frågor. Vi hoppas att kvällen var lärorik och att vi får se alla igen i augusti när skolan börjar! Ytterligare en workshop är planerad till den 4 maj.