INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Linköping

Internationella Engelska Skolan i Linköping är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9. Skolan finns i centrala Linköping och omges av vacker, naturlig miljö.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Om vår skola

Bibliotek

Vårt bibliotek representerar ett viktig fundament på skolan. Det är en plats älskad av våra elever, med stor betydelse för deras fortsatta akademiska och sociala utveckling. Skolbiblioteket drivs av vår engagerade bibliotekarie Ms.Verheyke som förvandlat det till ett välkomnande och lugnt utrymme dit elever kan komma för att nöjesläsa, söka information eller göra sina läxor.

Biblioteket är en plats där elever kan leta fakta, med ett brett utbud av material. Eleverna kan komma för att jobba med skolarbete i en studieplats som är anpassad för deras behov. Det är också en ställe att besöka när man behöver koppla av, gjord för att rymma och vara bekväm för elever som vill tillbringa sin rast eller håltimme med att dyka ner i en annan värld med hjälp av skönlitteraturen.

Images

Hitta hit: Våning 4

Öppettider: Varierar. Kontakta Ms.Verheyke för mer information.

Kontakt: stephanie.verheyke.linkoping@engelska.se

Vårt bibliotek är en välkomnande och lugn plats dit eleverna kan komma för att läsa, studera eller göra sina läxor. 

Vi har ett stort utbud av böcker och information som vi regelbundet uppdaterar, liksom datorer som eleverna kan använda sig av i akademiskt syfte. 

Vår bibliotekarie finns tillgänglig för att hjälpa eleverna att finna det material de söker, besvara frågor, uppdatera biblioteket och, naturligtvis, låna ut böcker. 

Om du vill föreslå en bok som skulle kunna bli ett bra tillskott till vår samling är det bara att kontakta bibliotekarien.