INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Linköping

Internationella Engelska Skolan i Linköping är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9. Skolan finns i centrala Linköping och omges av vacker, naturlig miljö.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 augusti 31

PRAO ÅK8 Information

Hej föräldrar/vårdnadshavare,

I år går eleverna i åk 8 ut på PRAO vecka 38 och 39. I samarbete med Linköpings kommun kommer vi att använda ett nytt system för PRAO.

Det nyas ystemet fungerar via en hemsida som heter tillarbetslivet.nu . Eleverna kan nu logga in och ansöka om PRAO-platser med hjälp av bifogade instruktionerna. Måndag, vecka 34, 22:a augusti, kommer även åk 8 att ha en samling där jag går igenom de olika stegen för hur man ansöker om PRAO och de allmänna råden.

Images

Man har 2 alternativ:

Man kan välja en plats från PRAO-banken på tillarbetslivet.nu
Sista dagen att logga in och ändra dina val är den 3 september.

ELLER

Man kan ordna en PRAO-plats själv.
Om du själv hittar en praoplats behöver du en utskriven PRAOblankett att fylla i med dina föräldrar och din praohandledare.

Sista dagen att lämna in PRAO blanketter till din mentor är den 13 september.

Måndag vecka 34, 22 augusti kommer Åk 8 att ha en samling där vi går igenom olika steg om hur man ansöker om PRAO och de allmänna riktlinjerna.

Fredag vecka 38 den 23 september åker de på skolresa till Kolmården, det är den enda dagen de kommer att vara fria från PRAO.

Med vänliga hälsningar,
Ms Shvets-Zetterdahl
anastasia.shvets.linkoping@engelska.se