Internationella Engelska Skolan

Kista

Internationella Engelska Skolan Kista är en 4-9-skola som erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan även att välkomna elever i förskoleklass.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2023 november 28

Utmärkelser i slutet av terminen

Detta utgör slutet på första halvan av höstterminen

Images

När färgerna växlar från levande klargrönt till gult, orange och rött välkomnar vi hösten med dess klara luft och daggtäckta morgnar.

Detta utgör slutet på första halvan av höstterminen och wow, vilken hektisk och produktiv tid det har varit. För att uppmärksamma det hårda arbetet och det som våra härliga elever uppnått, delades det ut utmärkelser i varje ämne.

I tillägg till detta så delade skolledningen ut två utmärkelser till elever som utmärkt sig inom andra områden värda att omnämnas.

Vid sidan av ämnesutmärkelserna delades “The Rising Star” och “The Principals House Point” ut.  Dessa utmärkelser vänder sig till elever som visat stor utveckling eller är goda förebilder i skolan.

Det kommer att finnas möjlighet för fler studenter att få ett pris i slutet av varje termin. Med hårt arbete och tydligt fokus är det inte omöjligt att nå dina mål. Bra jobbat till alla elever som har gjort sitt bästa den här terminen.

Images