Internationella Engelska Skolan

Kista

Internationella Engelska Skolan Kista är en 4-9-skola som erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan även att välkomna elever i förskoleklass.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 januari 09

IES Kista öppnar dörrarna för Cordobaskolans elever

Antagningen sker löpande

Images

Vi har tagit del av rapporteringen med anledning av Skolinspektionens beslut kopplat till Cordobaskolan i Kista. Elever och vårdnadshavare drabbas av situationen och måste välja en ny skola till vårterminen 2024. IES har, mot bakgrund av detta, räckt ut handen till Stockholm Stad och erbjudit vår hjälp att ta emot elever till IES Kista. 

 

IES Kista öppnar självklart dörrarna för de elever och familjer som önskar skolplats hos oss. Antagningen sker löpande, utifrån gällande köregler. Inför skolstarten i januari har vi redan påbörjat antagningen och vi bereder plats för fler.

 

Vi är en tvåspråkig skola för elever i årskurs 4-9. Vår skola erbjuder en trygg och ordnad miljö och vi är fast beslutna att hjälpa varje barn att nå sin fulla potential. Vi undervisar enligt svensk läroplan och upp till hälften av undervisningen sker på engelska av behöriga lärare från engelsktalande länder som Kanada, USA och Storbritannien. 

 

Är du intresserad och vill veta mer, kanske besöka skolan? Skicka ett mejl till info.kista@engelska.se eller registrera ditt barn i kö på vår hemsida.

 

Jörgen Smederöd, rektor IES Kista