Internationella Engelska Skolan

Järfälla

Internationella Engelska Skolan i Järfälla erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 5 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2021 november 16

Nyhetsbrev November

Images

November 2021

Stort tack till alla för SPT möten online. Vi får se hur mötena kommer att hållas nästa termin, online eller i skolan, allt beror på hur Corona restriktionerna kommer att se ut. Nu på onsdag kväll kommer lärarna genomföra ämnesmöten där ni kan diskutera ett specifikt ämne lite djupare, vad kan förbättras och hur.  

Mental Health Day var en succé! Sju IES skolor bokade honom i oktober och alla tyckte att han presenterade detta viktiga ämne på ett inspirerande och ödmjukt sätt.  Ett uppföljningstillfälle kommer att hållas för åk 8 och 9 under klassrådet vecka 48. Om ni har några frågor eller vill prata, vänligen kontakta John på JCK Foundation via denna epost: team@jckfoundation.org. 

På torsdag den 18 novemberkommer skolan att hålla en digitalt informationskväll för nya elever i åk 5 och 6 till nästa läsår 22/23. Inbjudan har gått ut till de längst fram i kön. Vi ser verkligen fram emot detta!

Fun Fridays fortsätter. Vi samlade in 5500 SEK till BRIS i oktober. Vi är glada att kunna bidra till BRIS eftersom de arbetar mycket med stöd till barn med behov av deras stöd. Eftersom vi i år fokuserar mycket på att må bra vill vi ge vårt stöd till organisationer som arbetar med stöd till våra unga. Denna vecka har vi åter en Fun Friday och insamlinger går då till Movember. Ni har säkert sett att många i vår personal har börgat odla mustasch och det pågår i två veckor till. Varm choklad och mustascher kommer att säljas i cafeét. Det var populärt förra året och många elever efterfrågat detta. Kom gärna med någon form av mustasch, låtsas eller inte, nu på fredag.

Skolan har haft olika klubbar utomhus denna termin och vi hoppas att snart kunna hålla dem inomhus, allt beror på Corona restriktioner. Hittills har vi haft fotbolls- och springklubb. På måndag kommer vi att starta en klubb för uppträdande i Aulan, tanken är att spela in en show till avslutningsdagen. Vi vill verkligen stödja elever i att våga stå på scen och visa upp sina olika talanger.  Stronger Together!

Vi vill också önska våra årskurs 8 och 9 lycka till under deras PRAO veckor samt våra årskur 6 och 9 lycka till på de muntliga nationella proven nästa tisdag och onsdag. 

/Ledningsgruppen