Internationella Engelska Skolan

Järfälla

Internationella Engelska Skolan i Järfälla erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 5 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 september 01

IESJ 20 års jubileum

Vi firade IESJärfälla´s 20 års jubileum förra fredagen

Images

10: 30 - 14:30 - Elever och mentorer firade i skolan. Klasserna arbetade med en tidskapsel, kökspersonalen bakade muffins till alla och en god lunch serverades. Det fanns roliga aktiviteter för alla under dagen.

14:30 - 17:00 - Firade vi tillsammans med PTA, föräldrar och elever på skolgården. Vårdnadshavare och PTA hade bakat och donerat priser och de som kom under eftermiddagen köpte, suportade och provade lyckan i lotterierna. Det fanns en tipsrunda med frågor om skolans historia och personal. Kl 15.30 var det schow i aulan där några av våra unga talanger uppträdde. 


18:00 - 20:00 - Önskade vi gamla kollegor välkomna på förfriskningar samt möjlighet att möta tidigare kollegor. Våra nuvarande kollegor fick möjlighet att möta personal som var med och startade skolan och de kunde se att vi "are still going strong!" 

Sammanfattningsvis var det en lyckad (svettig) dag där elever, vårdnadshavare och personal kunde samlas och visa vad vårt motto "Stronger Together" handlar om.