Internationella Engelska Skolan

Växjö

Internationella Engelska Skolan Växjö är en tvåspråkig skola som erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära.

ANSÖK Digital rundtur

Nyheter | 2023 maj 24

Möt vår biträdande rektor: Ms. Mona Pfaus - En bro mellan kulturer och utbildning.

Med en internationell bakgrund och starka band till Tyskland för Ms. Pfaus med sig en unik syn till vår skola.

Images

Ms. Mona Pfaus - En bro mellan kulturer och utbildning.

Idag är vi glada att presentera vår biträdande rektor, Ms. Mona Pfaus. Med en internationell bakgrund och starka band till Tyskland för hon med sig en unik syn till vår skola.

Ms. Pfaus är en internationell svensk med 50% tyskt ursprung. Innan hon blev biträdande rektor undervisade hon i tyska vid IES Växjö och inspirerade elever att utforska språk och kultur.

Idag är vi mycket glada över att välkomna en grupp utbytesstudenter från Tyskland. Ms. Pfaus djupa förståelse för tyska sedvänjor och språk garanterar en berikande upplevelse för våra besökare. Hon tror på kraften i kulturellt utbyte och strävar efter att främja enhet och förståelse bland eleverna.

Ms. Pfaus ledarskap, hängivenhet till en mångkulturell miljö och engagemang för utbildning har gjort en varaktig inverkan på IES Växjö. Vi är tacksamma för att ha henne som en del av vår skolgemenskap när vi skapar oförglömliga upplevelser och bygger långvariga vänskapsband med våra tyska gäster.