Internationella Engelska Skolan

Västerås

Internationella Engelska Skolan Västerås erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Som rektor på IES Västerås vill jag hälsa dig varmt välkommen och bjuda in dig till vår levande skola.

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Som rektor för IES Västerås, vill jag hälsa dig varmt välkommen och bjuda in dig till vår färgglada skola.

Jag är stolt över att vara rektor för den här skolan och att ha förmånen att representera denna fantastiska skola med alla dess underbara elever är ett nöje.

 


Mitt fokus kommer att ligga på att fortsätta det utmärkta arbete som har gjorts här samtidigt som jag letar efter nya sätt att förbättra och förbättra våra program. Jag tror att kommunikation och samarbete med både våra elever och deras föräldrar är avgörande för att nå dessa mål. Förhoppningsvis träffar jag dig i vår ”greet and meet” under starten av dagen.

 


Till våra elever är jag glad över att få lära känna var och en av er och jag uppmuntrar er att komma till mig med alla frågor, funderingar eller idéer som ni kan ha.

 

 


Till våra föräldrar vill jag försäkra er att jag är engagerad i att hålla en öppen dialog med er. Om du någon gång har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig eller någon i vår personal. Tillsammans kan vi se till att ditt barn får bästa möjliga utbildning.

 


Tack för det varma välkomnande jag redan har fått, och jag ser fram emot ett framgångsrikt läsår framöver.

 


Vänliga hälsningar, Jennifer Sembrant