Internationella Engelska Skolan

Västerås

Internationella Engelska Skolan Västerås erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2023 mars 30

Intresserad av att besöka oss?

Välkommen att kontakta Laura Conklin för ett besök på skolan
laura.conklin.vasteras@engelska.se
070-080 98 08

Images

Erbjuder nu skolturer

Vi förstår att valet av rätt skola är ett viktigt beslut för både elever och vårdnadshavare. Turen kommer att ges av en medlem av vår ledning eller administration, som gärna visar dig runt på vårt campus och svarar på alla frågor du kan ha.

På Internationella Engelska Skolan Västerås strävar vi efter att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet som förbereder dem för framgång i framtiden. Vår skola följer den svenska läroplanen samtidigt som den erbjuder ytterligare akademiska program, fritidsklubbar och aktiviteter som tillgodoser olika intressen och talanger.

Under skolturnén berättar vi gärna mer om våra akademiska program, våra lokaler och vårt fritidsutbud. Vi kommer också att vara tillgängliga för att svara på alla frågor du kan ha om antagningsprocessen, en dag i skolan eller något annat relevant ämne.

Vi tror att varje elev förtjänar den bästa möjliga utbildningen och vi är engagerade i att ge våra elever de färdigheter och kunskaper de behöver för att lyckas i dagens värld. Vi är övertygade om att vår skola kommer att tillhandahålla den typ av utbildning som hjälper ditt barn att nå sin fulla potential.

Vi ser fram emot att höra från dig snart och välkomna dig till vårt campus.

Gör din bokning genom att ringa skolan på 021 471 7450 eller mejla antagning.vasteras@engelska.se

 

Vänliga hälsningar,

Ms Sembrant

Rektor för Internationella Engelska Skolan Västerås