Internationella Engelska Skolan

Uppsala

Internationella Engelska Skolan Uppsala erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Skolmat

En näringsrik och hälsosam lunch är en viktig förutsättning för att eleverna ska få en bra och produktiv skoldag

Images

 

Grundaren av Internationella Engelska Skolan, Ms Barbara Bergström, har under många år  understrukit betydelsen av näringsriktig kost för att skapa en god inlärningsmiljö.  

Vi satsar på skolmaten i vår skola och erbjuder alltid flera rätter, däribland ett vegetariskt alternativ. Vi kan också tillgodose anpassningar utifrån allergiska behov.

Om en specialdiet krävs av medicinska skäl (dvs matallergier eller andra sjukdomar), lämnas en dietlista samt ett intyg från läkare eller dietist till skolsköterskan. Vårdnadshavarna är ansvariga för att säkerställa att skolan alltid har aktuell information om behov av specialdiet.   

Skollunchen serveras naturligtvis kostnadsfritt.

Matleverantör:

Gänget bakom Campus by Eatery har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande aktörer när det gäller att laga och servera mat till elever i alla åldrar. I koncernen finns även Canteen by Incontro som levererar mat till förskolor och skolor. Campus by Eatery ingår i Eatery Sverige AB som även driver restaurang- och konferensanläggningar – läs mer om denna del av verksamheten på www.eatery.se.

Kontakt information matleverantör:

Rickard Lindroth
Köksmästare Ekebybruk
073 742 2023