Internationella Engelska Skolan

Uppsala

Internationella Engelska Skolan Uppsala erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Välkommen till IES Uppsala! Skolan öppnades i augusti 2011 och ligger bredvid Sveriges Lantbruksuniversitet i södra Uppsala. Tidigare användes lokalerna av SLU, det var deras genetik centrum.

Att börja som student vid IES Uppsala är att påbörja en spännande resa! Du kommer lära dig behärska det engelska språket språket så väl som svenska, i en strukturerad miljö med tydliga förväntningar och med ett fokus på “growth mindset” (att alla kan utvecklas och lyckas) och uthållighet. Våra lärare kommer från Sverige men även från andra länder i världen vilket ger skolan en internationell känsla. Du kommer även få nya vänner att dela dina erfarenheter med.
På vår webbsida hittar du information om IES men även om just vår skola.
Välkomna till IESU! Det här är porten till resten av världen!

  • Välkommen till IES Uppsala! Skolan öppnades i augusti 2011 och ligger bredvid Sveriges Lantbruksuniversitet i södra Uppsala. Tidigare användes lokalerna av SLU, det var deras genetik centrum. Att börja som student vid IES Uppsala är att påbörja en spännande resa! Du kommer lära dig behärska det engelska språket språket så väl som svenska, i en strukturerad miljö med tydliga förväntningar och med ett fokus på “growth mindset” (att alla kan utvecklas och lyckas) och uthållighet. Våra lärare kommer från Sverige men även från andra länder i världen vilket ger skolan en internationell känsla. Du kommer även få nya vänner att dela dina erfarenheter med. På vår webbsida hittar du information om IES men även om just vår skola. Välkomna till IESU! Det här är porten till resten av världen! Ms Hilde Allen Rektor