Internationella Engelska Skolan

Solna

Internationella Engelska Skolan Solna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 november 21

Hälsa och hållbarhet

Ms Weng och Ms Marcuzzi fortsätter att arbeta med miljögruppen. Vi försöker återvinna bättre,
slösa mindre och även odla mer i vår trädgård. Vårt mål är Green Flag Award.

Images

Hälsa och hållbarhet
Vi är en del av ett hälsoinitiativ #movewithies som en del av PEP-projektet för att öka hälsomedvetenheten för unga. Vi planerar att vårt projekt blir redo att börja efter jul. Våra fokusområden inkluderar aktiva pauser, kondition och rörelse, simmöjligheter och mentalt välbefinnande. Ms Weng och Ms Marcuzzi fortsätter att arbeta med miljögruppen. Vi försöker återvinna bättre, slösa mindre och även odla mer i vår trädgård. Vårt mål är Green Flag Award.

Föräldrar på rastvakt (PODs)
Vi välkomnar vårt första team av föräldrar som kommer att gå med oss på rasten för att övervaka våra korridorer. Detta är ett bra initiativ för att bjuda in er som föräldrar att vara en del av vår skoldag. 

Var säker, känn dig trygg
Mr Antonopoulos har arbetat hårt med skolrådet och matrådet för att uppmuntra elevernas röst och deltagande. Vi har ytterligare en enkät från vår matleverantör Kleins, och våra elever deltog i en affischtävling för att utforma och dela våra skolregler i korridorerna. Elever i årskurs 8 deltar i ett program designat av Karolinska universitetet kallat YAM för att fokusera på mental hälsa och besöken på ungdomsmottagning fortsätter.