INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Södertälje

Internationella Engelska Skolan Södertälje är en tvåspråkig F-9 skola med en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära sig.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Fritidshem

Vi erbjuder fritidshem till elever i årskurs F till 6.

Förskoleklass till åk 6

Öppettider: 06.30-18.30

Kontaktinformation
Telefon F till åk 2: 08-12017281
Telefon åk 3 till 6: 08-12017282
Email fritids: fritids.sodertalje@engelska.se 

Om ni är intresserade av fritids kan ni få en ansökningsblankett från SchoolSoft, fritids, ert barns mentor eller from reception. OBS! Handläggningstiden är vanligtvis 2 veckor och anmälan måste därför inkomma senast 2 veckor innan önskat startdatum. Vi tar samma avgift som Södertälje kommun.

Vårt fritids är ett tvåspråkigt pedagogiskt centrum som arbetar tätt samman med skolans övriga avdelningar. 

Fritids är ett tryggt och roligt ställe för våra elever där de kan tillbringa tid både före och efter skolan. Personalen ordnar aktiviteter och olika projekt med eleverna där de får gott om tillfälle att leka, spela spel och lära känna nya vänner från andra klasser. Programmet är roligt, stimulerande och skapat för att uppmuntra barns nyfikenhet och vilja att lära.

På Fritids tillämpar vi samma slags regler och rutiner som i övrigt på skolan men vi är noga med att fritids är något där eleverna kan vara lite mera avslappnade och där elever ska kunna känna sig kreativa. 

Varje vecka anordnas pedagogiska lekar, spel och styrda aktiviteter där eleverna får välja om de vill delta eller ej, och det finns alltid flera olika alternativ att välja på. All vår fritidspersonal är utbildad för att säkerställa att eleverna på fritids får en meningsfull tid på fritids och där de kan känna trygghet.