INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Södertälje

Internationella Engelska Skolan Södertälje är en tvåspråkig F-9 skola med en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära sig.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2021 augusti 13

Tillbaka till skolan!

Välkomna tillbaka!
Jag hoppas att ni alla haft en underbar avkopplande och hälsosam sommar och att ni är redo för ett nytt och spännande år på IES Södertälje!

Images

Vår skola växer! I år kommer vi att börja en helt ny undervisningsfas och välkomnar två klasser i årskurs 3, det första steget mot att uppfylla en personlig ambition för mig, att ha en fullständig F-9-skola.

På IES Södertälje har vi mycket höga akademiska ambitioner och i år kommer utvecklingen av vårt språkutvecklande arbetssätt att expandera över hela skolan. Fullt kreativt flytande svenska och engelska kommer att förbättra kunskapsinlärningen i alla ämnen och ge våra elever fler möjligheter när de tar examen i årskurs 9.

I år expanderar ledningsgruppen på IES Södertälje. Ms Kean kommer att fortsätta i sin roll som biträdande rektor för årskurs 6-9. Mr Saville tillträder tjänsten som biträdande rektor för åk 3-5 och Ms Partsinevelou blir vår nya akademiska chef.

I år välkomnar vi också två nya byggnader till vår skola! Åk 3 kommer att ha ett alldeles egen nyrenoverad byggnad fullt utrustad för att leverera högkvalitativ utbildning och det är med stor förväntan, vi kommer att ha vår gymnastiksal klar i december.

Jag har aldrig känt mig mer positiv och ambitiös i början av läsåret och nu behöver vi bara den viktigaste ingrediensen i vårt recept - elevernas återkomst!

Sam West
Rektor