Internationella Engelska Skolan

Skellefteå

Internationella Engelska Skolan Skellefteå erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅRT FRITIDS

Fritids

Vi erbjuder fritids för alla elever i årskurs F till 6, både före och efter skoldagen

Internationella Engelska Skolan Skellefteå erbjuder fritids för elever i årskurs F-6. Vårt fritids följer den svenska undervisningsplanen för Fritidshem. Eleverna har möjlighet att umgås med vänner och personal måndag till fredag ​​före och efter skolan samt under skolloven, förutom sommarlovet mellan vecka 27 till vecka 31. Vårt fritids är öppet från 06:30 till kl. 17.30 måndag till fredag. Frukost serveras från 07:30 och eftermiddagsfika serveras för de som är på fritids efter skolan.

IES Skellefteås fritids är ett tvåspråkigt, pedagogiskt centrum som har ett nära samarbete med alla andra avdelningar på vår skola. Det här är en plats där eleverna kan känna sig trygga och avslappnade samtidigt som eleverna kan umgås och interagera i en lugn men aktiv miljö med lekar och aktiviteter, studiebesök och massor av möjligheter att få nya vänner. Eleverna får också möjlighet att göra sina läxor på fritids med hjälp och stöd av personal. Aktiviteterna som vi tillhandahåller är roliga och stimulerande och skapas för att uppmuntra och främja barns nyfikenhet och vilja att lära. Under läsåret får föräldrar/vårdnadshavare e-postmeddelanden varje vecka som uppdaterar dem om föregående vecka och informerar dem om kommande aktiviteter och evenemang.

Vårt fritids har både svensk- och engelsktalande personal. IES Skellefteå är en svensk skola med internationell profil där upp till hälften av lektionerna hålls på engelska. Fritids dagliga drift överses av vår fritidssamordnare, men det är vår rektor Mr Granström som har det yttersta ansvaret.

Hälsosamma måltider tillagas och serveras på plats för våra elever. Det är viktigt för oss att våra barn håller stabila energinivåer under dagen för att kunna prestera som bäst. Frukost serveras varje dag och finns tillgänglig för alla våra barn samt ett mellanmål på eftermiddagen för de barn som är på fritids.

IES skolregler tillämpas medan barnen är på fritids. Vi vill se till att de vet vilken typ av beteende som förväntas av dem och att de har respekt för varandra.

För att anmäla ditt barn till Fritids på IES Skellefteå vänligen maila: fritids.skelleftea@engelska.se

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper gärna till!

Vänliga Hälsningar,

IES Skellefteå Fritidshem Team

Images