INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Norrtälje

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan Norrtälje sina portar för eleverna. Det blir en tvåspråkig skolas som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital rundtur

Nyheter | 2024 maj 06

Vem är Michaela Karlsson?

Det har blivit dags att lära känna lärare och övrig personal som kommer att möta eleverna på IES Norrtälje i höst! Först ut är administratören Michaela Karlsson som bor i Norrtälje med sin sambo sedan ett halvår tillbaka.

Images

Vad gjorde du innan du började på IES Norrtälje?
De senaste 7,5 åren har jag jobbat som administratör på IES Täby.

Vad kommer du att ansvara för i höst?
Som administratör gör man lite allt möjligt, men mina stora ansvarsområden är antagning av elever, bemanna receptionen och att vara alla till hjälp.

Vad är det bästa med ditt jobb som administratör?
Det bästa med mitt jobb är att man får det bästa av två världar – att jobba med det administrativa och organisera, samtidigt som jag får vara med och se eleverna utvecklas.

Vad är det bästa med att jobba på en skola?
Det bästa med att jobba på en skola är all energi och glädje som eleverna ger en.

Vad ser du mest fram emot när skolan har öppnat?
Jag ser fram emot att få vara en del av denna nyuppbyggnad där varje individ valt att vara en del av denna resa. Det ska bli spännande att se skolan byggas upp från grunden.

Har du några husdjur?
Jag har inga husdjur tyvärr, snart kanske!

Vilket var ditt favoritämne i skolan?
Mina favoritämnen var idrott och SO när jag gick i skolan.

Vad gör du på fritiden?
Jag slutade spela fotboll för ett tag sen, så sedan dess har jag umgåtts mycket med min sambo och mina kompisar. Jag försöker ta mig ut för lite träning ibland.