INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Norrtälje

Internationella Engelska Skolan Norrtälje är en tvåspråkig skola som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital rundtur

Nyheter | 2024 juni 17

Vem är Jennie Carlsten?

Det har blivit dags att lära känna lärare och övrig personal som kommer att möta eleverna på IES Norrtälje i höst! Näst på tur är vår skolsköterska Jennie Carlsten, som en gång har cyklat till Paris och är grym på att steka pannkakor.

Images

Vad gjorde du innan du började på IES Norrtälje?
Jag har jobbat på IES Liljeholmen, IES Enskede och på barnakuten på Sachsska och nu senast som distriktssköterska på en vårdcentral med ansvar för krisstöd.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att följa och vara en del av elevernas hälsa och mående både fysiskt, psykiskt och socialt. Att finnas som ett stöd för elever, föräldrar och skolpersonal.

Vad ser du mest fram emot i höst när skolan har öppnat?
Lära känna alla!

Har du några husdjur?
En hund och en katt och snart lite får.

Berätta något om din familj?
Jag bor på landet utanför Norrtälje med min hund och katt och snart lite får och höns. Jag har tre vuxna barn: en som bor utanför Chicago och pluggar till psykolog, en som bor i Köping och är basketspelare och en som bor i Stockholm som får vara hos mig och hjälpa till att fixa med än det ena än de andra.

Säg något om dig själv som inte så många vet om?
Jag har cyklat till Paris och är grym på att steka pannkakor.

Vilket var ditt favoritämne i skolan?
Samhällskunskap.

Har du några framtidsdrömmar?
Fortsätta fixa med min lilla gård och skaffa fler djur och vara med och göra IES Norrtälje till den bästa skolan av alla.

Vad gör du på fritiden?
Umgås med min familj och vänner. Jag springer en del och gillar att läsa.