INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Norrtälje

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan Norrtälje sina portar för eleverna. Det blir en tvåspråkig skolas som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital rundtur

Nyheter | 2024 juni 03

"Man bygger upp förtroende, och förtroende är allt"

Vi är stolta och tacksamma över den fantastiska livsresa vår rektor har gjort: från uppväxten i en brittisk industristad utan framtidshopp till universitetsstudier inom sociologi, historia, filosofi och psykologi, för att så småningom bli en tongivande person för hela IES. Han har inte glömt sin bakgrund utan använder erfarenheterna till sin fördel.

Images

- Det är fantastiskt att kunna vara i en ställning där man kan göra raka motsatsen. En antites kan man säga. Jag älskar att jobba med besvärliga barn som inte känner hopp. Jag tror verkligen, och jag har jobbat i skolan i 30 år och undervisat många barn, att om man ser dem och om man säger det där var superbra gjort!, då har man dem på kroken. Då kommer de att komma tillbaka. Man bygger upp förtroende, och förtroende är allt, säger Peter John Fyles.

Läs hela intervjun av Norrtelje Tidning här.