INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Norrtälje

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan Norrtälje sina portar för eleverna. Det blir en tvåspråkig skolas som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital rundtur

Nyheter | 2023 december 01

Informationskvällen för IES Norrtälje var lyckad

Vi vill tacka alla gäster som kom på vår informationskväll för IES Norrtälje!

Images

Nu har vi en spännande tid framför oss! På måndag kommer vi att skicka vi ut de första erbjudandena om plats. Nya erbjudanden kommer att skickas ut kontinuerligt eftersom alla som får ett erbjudande har 10 dagar på sig att svara. Vi kommer tyvärr inte att kunna ge något specifikt könummer för ditt barn eftersom kön kommer att ändras hela tiden på grund av elever med syskonförtur. Om du får ett platserbjudande för ditt ena barn men inte det andra så rekommenderar vi att du tackar ja till platsen eftersom ditt andra barn då kommer att flyttas upp i kön i och med att vi tillämpar syskonförtur. Observera att du behöver kontakta oss om du vill använda syskonförtur eftersom systemet inte har information om vilka som är syskon.

Vi räknar med att antagningen kommer att ta några veckor och hoppas på att vara klara under december eller januari. Glöm inte att kolla om erbjudandet har hamnat i skräpposten.

Har ni frågor om antagningen eller var det något ni glömde fråga på informationskvällen? Tveka inte att maila till info.norrtalje@engelska.se

Vi ser fram emot att välkomna er till vår skola!