INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Linköping

Internationella Engelska Skolan i Linköping är en F-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan finns i centrala Linköping och omges av vacker, naturlig miljö.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2022 september 01

Year 8 to Kolmården!

Fredagen den 23 september har alla elever i årskurs 8 möjlighet att få göra ett besök på Kolmården i samband med ett projekt som heter Bästa världen och har temat: Energi.
Syftet med detta projekt är att sprida kunskap i hållbarhetsfrågor och på köpet se ett ökat engagemang i arbetet för ett mer hållbart samhälle. Besöket kommer vara en del av undervisningen i NO. Det här besöket kommer innebära att ni blir av med en PRAO dag och istället går till mötesplatsen för att därifrån åka buss till Kolmården.

Images

ÅK 8 till Kolmården!

När: Fredagen den 23 september kl 08:00. Bussarna avgår kl 08:15 så det är av största vikt att ni är på plats i god tid och respekterar denna anordning genom att i största mån försöka stå klassvis fram tills vi mentorer ber er att ställa upp ordentligt. Bussarna tillbaka går kl 15:00 och vi beräknas vara i Linköping igen senast kl 16:30.

Var: Samlingsplatsen kommer vara den stora gräsytan som heter “Kampen” i korsningen av Västanågatan och Hunnebergsgatan. Det är väldigt nära skolan (Man ser platsen om man står utanför matsalen) och ni kommer dit om ni promenerar i riktning mot Ica Nära vid Vasavägen. Ni ska alltså vara på plats på “Kampen” senast kl 08:00 så att vi kan räkna in alla som är med.

Hur: För att underlätta för alla och kunna komma iordning snabbt utan en massa spring när vi kommer fram så kommer ni vara indelade i era klasser då både vi mentorer men även de ansvariga på Kolmården kommer att vilja ha ordning och reda samt att ni ska
kunna ställa upp utan större problem.

För mer information se brevet från Mr. Dalvik (HoY ÅK8) på SchoolSoft!