INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Linköping

Internationella Engelska Skolan i Linköping är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9. Skolan finns i centrala Linköping och omges av vacker, naturlig miljö.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2023 september 22

Åk 8 besök i Kolmården

Bästa världen är ett utbildningsprogram inom hållbarhet som varje år vänder sig till tusentals elever runt om i Linköpings kommun. Samtliga skolor i kommunen erbjuds att anmäla elever i årskurs 2, 5 och 8. Syftet är att eleverna ska lära sig hur allt hänger ihop, från det lokala till det globala, och se vad de själva kan göra för att bidra till en mer hållbar värld.

Bästa världen är ett samarbete mellan Linköpings kommun, Tekniska verken, Kolmårdens djurpark, Lejonfastigheter och Bixia. Varje årskurs arbetar kring ett bestämt tema där upplägget ger eleverna möjlighet att lära på ett lustfyllt och engagerande sätt. Eleverna lär sig först om det lokala perspektivet i Linköping, besöker sedan Kolmårdens djurpark under en utbildningsdag med fokus på det globala och fortsätter sedan arbetet utifrån vad de själva kan göra för att bidra till en mer hållbar värld.

Images
Images
Images
Images
Images
Images

Images