Internationella Engelska Skolan

Liljeholmen

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Skolmat

En näringsrik och hälsosam lunch är en viktig förutsättning för att eleverna ska få en bra och produktiv skoldag

Images

Grundaren av Internationella Engelska Skolan, Ms Barbara Bergström, har under många år  understrukit betydelsen av näringsriktig kost för att skapa en god inlärningsmiljö.  

Vår filosofi om skollunch är att eleverna ska få hälsosamma måltider gjorda av färska, högkvalitativa ingredienser som äts i en avslappnad atmosfär, vilket ger våra elever energi för resten av dagen.

För att komplettera den dagliga maträtten kan eleverna välja bland en mängd olika sallader och grönsaker i vår stora salladsbar – vi vill se till att alla elever får den näring och energi som behövs för att prestera sitt bästa under hela dagen.

Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ för elever med olika kostbehov.

Vår lunch är också en pedagogisk lunch. Det gör att lärare alltid är närvarande och äter lunch även i matsalen för att se till att miljön är lugn och avkopplande. Detta ökar också elev-lärarens förtroende.