Internationella Engelska Skolan

Liljeholmen

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Välkommen till IES Liljeholmen. På vår skola strävar vi alltid efter excellens oavsett om det är på våra lektioner, på idrottsplanen eller i våra dagliga interaktioner. Som skola är vår prioritet att varje barn når sin potential genom att se till att varje elev kan få tillgång till lärande i klassrummet och hitta utmaningar när de behöver det.

En IES-skola definieras av tre övertygelser, och dessa är mycket viktiga för oss på IES Liljeholmen:

1.Vi ser till att vi har en trygg och ordnad skolmiljö där lärare kan undervisa och eleverna lär sig, det gör vi genom tydliga och konsekventa regler och rutiner som inte bara följs, utan förstås av både personal och elever. Detta kompletteras av de stödjande och omtänksamma relationer som våra lärare skapar med sina elever.

2. Vi har höga akademiska förväntningar och ambitioner på våra studenter. Vi stödjer varje elev att förverkliga sin egen potential. Genom engagerande och välstrukturerade lektioner säkerställer vi en kvalitetsutbildning och bra resultat.

3. Vi säkerställer att våra elever behärskar det engelska språket, engelska är verkligen "nyckeln till världen" och i den tvåspråkiga miljön på vår skola ger vi våra elever möjlighet att inte bara vara bekväma, utan flytande i både svenska och engelska.

Vi ser fram emot att se dig och ditt barn eller barn inom en inte alltför avlägsen framtid.