Internationella Engelska Skolan

Liljeholmen

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2023 januari 12

Nya skollokaler 2024/25

IES Liljeholmen flyttar till nya lokaler i Midsommarkransen

Images

Föreslagen skolbyggnad

Det är med stor spänning jag äntligen kan meddela att vi har ett godkänt bygglov för vår nya skola. (klicka på länken)

Det har varit allmänt känt sedan en tid tillbaka att vi kommer att flytta till en ny skolbyggnad någon gång inom en snar framtid, men var och när det ska ske är ännu inte bestämt. Vi har haft flera föreslagna webbplatser som kommit och gått under åren så vi avstod från att tillkännage det senaste förslaget tills vi visste att det var en säkerhet.

Detta projekt har varit i planeringsfasen de senaste tre åren, så det är fantastiskt att äntligen kunna dela detta projekt med er alla. Det bifogade dokumentet ger en kort översikt över skolans plats och när den kommer att vara färdig. Vi är optimistiska att vi kommer att kunna flytta in i augusti 2024, men realistiskt sett räknar vi med att flytta in i byggnaden i augusti 2025. Vi kommer att kunna sätta ett fastare datum för flytten när projektet väl är igång.

Vi kommer att publicera uppdateringar om projektet i nyhetssektionen på webbplatsen samt på schoolsoft.

När planritningarna är klara kommer vi att hålla ett föräldrainformations möte, så att ni alla kan komma och titta närmare på den föreslagna skolan och ställa alla frågor ni kan ha.