Internationella Engelska Skolan

Kista

Internationella Engelska Skolan Kista är en 4-9-skola som erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan även att välkomna elever i förskoleklass.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 maj 06

Skolgård med plats för lek och bus för de yngsta barnen

För tillfället är det bara en stor, tom yta utanför skolan, men det bubblar under ytan! Just nu planeras skolgården för förskoleklassbarnen och vi kan lova att det blir massor lek och bus till hösten.

Images

På förskoleklassbarnens egen skolgård kommer det bland annat att finnas ett sjörövarskepp, kompisgunga, studsmatta och hinderbana. All lek- och aktivitetsutrustning kommer att vara miljömärkt med Svanen. Våra övriga utomhus- och lekytor för de äldre barnen kommer också att uppdateras med ny utrustning!

När en ny lekplats ska anläggas är det många faktorer som ska samverka för ett lyckat resultat. Viktigast är förstås att barnen upplever lekplatsen som en attraktiv och trevlig mötesplats med kompisar. Den ska vara tillgänglig för barn både med och utan funktionshinder, med hög säkerhet så barnen kan leka tryggt. Den måste harmoniera med omgivningen och vara estetiskt tilltalande, med material som är skonsamma mot miljön.

Under våren/sommaren kommer skolgården att växa fram och vi ser fram emot att få inviga den tillsammans med er i augusti!

Här nedan finns fler exempel från lekplatsleverantören Söve.