Internationella Engelska Skolan

Karlstad

Internationella Engelska Skolan Karlstad erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 januari 05

ÖPPET HUS 18 januari

Internationella Engelska Skolan Karlstad välkomnar alla elever och vårdnadshavare till årets Open House. Välkomna torsdagen den 18/1 klockan 17.30-19.00. Vi träffas i matsalen för information i 30 minuter med möjlighet för frågor.

Images

Nu är det 2024 och skolvalet börjar snart. Därför vill vi ge er möjlighet att ta del av vad vår skola har att erbjuda. IES som organisation har nu funnits i Sverige i 30 år och vi vet vad en bra utbildning innebär. Vi på IES Karlstad har i 15 år rustat våra elever med en högkvalitativ utbildning så att de är väl förberedda inför framtiden. Kom och ta del av hur vi ger support och utmanar våra elever akademiskt i en respektfull och tvåspråkig skolmiljö. 

Vårt fokus ligger på att skapa en skolmiljö för eleverna där de trivs, lyckas och kan växa. Ni kommer att få kort information från vår ledningsgrupp samt några av våra fantastiska pedagoger och även elever på skolan från olika årsgrupper. Ni kan ställa frågor till personal, elever och även föräldrar som tillhör vår PTA (föräldra- och lärarförening).

Det finns många aspekter vi tar hänsyn till för att skapa en lugn, trygg och stimulerande skolmiljö. Det innebär att vi jobbar mycket aktivt med mentorskap och elevhälsa. Några exempel är att vi jobbar aktivt för att skapa en trygg och levande skolgård eller hur vi börjar och avslutar lektioner. Det är en del av alla våra rutiner som skapar rätt fokus. Alla detaljer är viktiga för oss.

Efter informationen i matsalen är ni hjärtligt välkomna att titta runt i våra olika ämnesklassrum med hjälp av våra elever och personal. 

Vi vet att en bra utbildning är avgörande för framgång och förberedelse inför framtiden och inför livet. Därför vill IES Karlstad uppmuntra er alla att komma och se vår fantastiska skola inför skolvalet. 

Klicka här för att registrera ditt barn i vår kö.

Mr. Brian Tucek
Rektor