Internationella Engelska Skolan

Jönköping

Internationella Engelska Skolan Jönköping erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs F-9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

14 år efter att skolan öppnade njuter rektor Simon Varley fortfarande varje dag!

Välkommen och låt mig presentera vår skola!
Den viktigaste delen av en skola är människorna: utan bra lärare och stödpersonal kan du inte bygga en bra skola. I sökandet efter bästa möjliga teamet spenderar jag otaliga timmar varje år på att intervjua lärare från hela världen. Naturligtvis letar jag efter lärare som är certifierade och kunniga i sina ämnen, men ännu viktigare ser jag på människorna själva - deras karaktär, motivation och vilja att vara en del av ett team, en familj.


Att bli en framgångsrik lärare är en riktig utmaning: du måste förstå ditt ämne på en mycket hög nivå men också kunna förenkla och förklara det på flera olika sätt; du måste kunna växla från att vara tydlig och konkret till att göra något levande och levande beroende på klass, mod och tid på dygnet. Du måste vara bestämd, vänlig och rättvis mot alla elever, göra lektionerna roliga och målmedvetna; hjälpa varje elev att utvecklas både akademiskt och socialt. En riktig balansgång!


Jag är otroligt stolt över personalen jag har satt ihop och skolan vi har byggt tillsammans. Vi har arbetat hårt för att balansera att vara både systematiska och strukturerade med att se och nå varje individ som har valt att vara en del av IES Jönköpings historia. Välkommen!