Huddinge

Huddinge

Internationella Engelska Skolan Huddinge erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 6 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Skolmat

En näringsrik och hälsosam lunch är en viktig förutsättning för att eleverna ska få en bra och produktiv skoldag

Images

Grundaren av Internationella Engelska Skolan, Ms Barbara Bergström, har under många år understrukit betydelsen av näringsriktig kost för att skapa en god inlärningsmiljö.  

Vår skolmat kommer frå ett cateringföretag som heter Klein's Kitchen. Ett företag som under många år har levererat mat till ett flertal IES skolor i Stockholmsområdet. Varje dag serveras minst två alternativa rätter samt ett vegetariskt. Du kan läsa mer om Klein's kitchen här.

Om en specialdiet krävs av medicinska skäl (dvs matallergier eller andra sjukdomar), lämnas en dietlista samt ett intyg från läkare eller dietist till skolsköterskan. Vårdnadshavarna är ansvariga för att säkerställa att skolan alltid har aktuell information om behov av specialdiet.   

Vår lunch är pedagogisk lunch vilket innebär att lärare också äter lunch i matsalen för att se till att det är ett lugnt och behagligt klimat, Detta hjälper till att stärkan relationen mellan elev och lärare. 

Skollunchen serveras naturligtvis kostnadsfritt.