Huddinge

Huddinge

Internationella Engelska Skolan Huddinge erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 6 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Att lära sig är fantastiskt tycker jag - tycker inte du det?

Skolan handlar om att lära. Att lära sig samarbeta med andra människor, att få nya vänner, hur du presenterar dig själv för att göra ett så bra intryck som möjligt och förstås, att lära sig många nya kunskaper. Här på IES Huddinge har vi en historik av framgångsrikt lärande i form av våra elevers akademiska resultat likväl som deras personliga utveckling. Efter att arbetat i den Svenska Kommunala skolan i nästan 20 år, valde jag att anta utmaningen att vara rektor för IES Huddinge, för att lära mig mer om hur de framgångsrika Internationella Engelska skolorna fungerar.

Eleverna, all personal och jag lär oss nya saker varje dag. Vi lyssnar och lär oss mer om dig som elev och dina behov och leder och utmanar våra elever för att alla ska utvecklas så långt det är möjligt. Nyckeln till ett framgångsrikt lärande är att du behärskar språk. Hos oss blir alla elever flytande både på engelska och svenska. Många av våra elever talar ytterligare ett eller ett par språk. Alla dessa språk öppnar upp dörrar till nytt lärande och möjligheter att bli vad du vill i ditt fortsatta liv.

Välkommen till oss på IES Huddinge!


Max Ljungberg

Rektor