Huddinge

Huddinge

Internationella Engelska Skolan Huddinge erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 6 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Föräldraförening (PTA)

En aktiv föräldraförening (Parent Teacher Association, PTA) kan bidra på ett positivt sätt till skolans vardag

Kontakt : 073-660 60 00
ordforande.pta@gmail.com

PTA är ett samarbete mellan klassrepresentanter och skolans ledning via föräldramöten under läsåret för att  för att säkerställa att eleverna har de bästa förutsättningarna för att utvecklas och lyckas i skolan. Det är en viktig fokusgrupp som ger alla berörda parter möjlighet att dela tankar och diskutera hur skolan kan bli ännu bättre. VI finns här för att göra tiden på IES ännu bättre och att ge oss som föräldrar en möjlighet att lära känna varandra och skapa goda relationer med skolan. 

Skolans PTA arrangerar också events som som berikar skollivet ytterligare, allt från utbildningsseminarier till fester för eleverna såsom halloween fest i oktober, Skidresa i under Sports day under Februari eller avslutnings bal för årskurs nio i juni. Detta är finansierat av föräldrar som via den frivilliga medlemskaps avgiften på 200 SEK per elev och läsår.  

Om du är intresserad av att gå med i vår PTA, kontakta oss via informationen ovan.

PTA Facebook grupp